Wednesday, December 27, 2017

Labuh Tirai 2017 : Complete 2017 Money Challenge for Kids

 
Alhamdulillah lagi beberapa hari nak habis 2017.
Seronok sangat dapat complete kan Money Challenge for Kids 2017 untuk Maira Arissa.
Quarter 1 & 2 - masuk dalam Tabung Haji
lain pulak untuk Quarter 3 & 4 - kita kasi convert pada emas.
 
 
harga untuk korang usha.
 
 
Jadinya terpulang masing-masing dengan caranya.
Yang penting, ada 'keuntungan' kita disitu.
InsyaAllah 2018, kita consistent kan...atau up kan lagi..
Jangan lupa perbanyakkan sedekah kita ea.
 
Dah boleh countdown selamat tinggal 2017 ni.
Buat terbaik untuk tahun 2018. Banyakkan memberi, tak kisah dalam segi wang, buah fikiran mahupun doa yang baik-baik.

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini