Thursday, October 12, 2017

Kompilasi gambar postage team #LAminFamily


Salam semua. Alhamdulillah rezeki dapat team yang awesome. 

Jadi siapa mereka ni? 


Nisa pun tergolong dalam team yang hebat ni. 
Kami semua memberi perkhidmatan terutama pada ibu dan ayah 
untuk beri edu-toys untuk si manja mereka. 
Jadi Nisa dedikasi kan post ni, dengan gambar postage mereka tanpa mengikut susunan timeline.



stok yang ada dari admin #LAminFamily awal bulan haritu, sekarang dah macam nak susut je..




Jadi bukan Nisa buat ni sorang-sorang taw.
Alhamdulillah group ni memang supportive.

Boleh tengok instagram @znysarashop
yang Nisa handle dan insyaAllah akan beri servis tiptop pada yang membeli dari Nisa.

Ohh style Nisa suka tanya, apa yang korang nak taw..
Kalau tak ada apa yang nak, Nisa tak akan paksa apa-apa.
Once dah buat payment, terus Nisa proceed untuk postage.

InsyaAllah ada rezeki Nisa akan buat stok sendiri jugak.
Sudah mula pun, sedikit demi sedikit tapi konsisten.


Customer Nisa bukan je dari ibu&ayah taw,
ada kawan ni nak beli present untuk anak kawan dia.

Ada tu kumpul semua bawah satu postage satu tempat kerja.

Mana-mana boleh, kiranya Nisa ni tolong pada yang tak tahu nak beli apa dan
kadang-kadang tak ada masa nak pergi membeli.

Terima kasih pada yang percaya dengan servis yang Nisa dan @znysarashop berikan.

Semoga semuanya mendapat manfaat. InsyaAllah.

Post a Comment

Top 5 : Kenapa best online shopping?

Sekarang ini sudah tidak asing lagi untuk online shopping. Tak kira umur, jantina mahupun kawasan kita, semua orang boleh online shopping...