Thursday, September 07, 2017

Sesi makan dengan si manja

 
Hi semua. Pernah tak korang mengalami,
 susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah?
Boleh jadi stress kita. Nak makan pun tak senang duduk.
Jadi, kita mesti dapatkan cara macam mana kita dan anak kita pun sama-sama boleh enjoy makan.
 
 

Solutionnya adalah....



 
Alhamdulillah bila share dengan kawan-kawan (geng mommies)
pasal ni..diaorang nak jugak belikan untuk anak-anak mereka.
 
InsyaAllah dari masa ke masa, Nisa akan open order untuk dapatkan plate mat ni.
Sebabkan supplier jauh, yes kita pre-order.
 
Popular colour : Red
 Nisa percaya tu boleh trigger kan lagi anak-anak berselera untuk makan.
 
Semoga dapat manfaat ea semua.
 

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...