Friday, September 22, 2017

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating


Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog. 
Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami. 
Plan nak ke Cherating, jadi mula pencarian hotel. 
Dengan bantuan review dan ranking di Tripadvisor,
Alhamdulillah dapat cari 1 bilik - King Bed guna Agoda.com. 
Reasonable price sekali include breakfast. 

First impression bila masuk je kat kawasan parking. 
Ohh biasa-biasa je ni. Lobi hotel tak berapa luas tapi okay la. 
Dah dapat nombor bilik, masuk je...apa lagi tergamam la jugak. 
Cantik...jap ni ha ada gambar.

King bed size

Ada TV. Channel Astro, selected channel je ada. Okay la kan, dari tak ada.

Bagi kami yang 3 beranak, cukup selesa dan just nice. 
Lagi pun masa kami, banyak spend dia luar dan swimming pool. 
Haah ada swimming pool. Sorry tak ada gambar kat sana. 
Tak bawak phone, spend family time together. 

So, recommended tak Resience Inn?
Semestinya.. cuma bagi beberapa masa sedikit,
sekarang pembaharuan dan pembaikan mereka sedang buat.


Post a Comment

Ibu Maira's Dairy : Mainannya dimana-mana

Hi semua. Cerita kali ni Nisa nak cerita pasal mainan Maira yang ada dimana-mana je. Depan TV, bilik tidur, bilik mandi pun kadang-kadang a...

Cerita Panas Blog Minggu Ini