Friday, August 18, 2017

Translation apakah ini??


Hi semua... Tergerak hari ni nak luahkan rasa entah la...tak tahu nak describe tapi baik luahkan.. Thanks blog (hahaha beli jiwa la sikit dengan blog tersayang ni)

Ceritanya masa tengah ajar tuisyen English macam biasa. Kelas darjah 4. Alamak terlupa bawak kamus, tapi sekarang kan semua dihujung jari..Kita encik Google kan aje la.. Tengah nak search perkataan "stern" alih-alih dapat makna gini..


Aduhhh jem kepala otak dibuatnya... This is not the word.. seriously I need dictionary waktu tu apa yang difikirkan. Nasib baik, dapat cari jugak explain tapi hahhaa mengagau la jugak.. perkataan yang ni je tak tunjuk direct dari phone.

Pengajarannya : Jangan percaya sepenuhnya pada kuasa dihujung jari. Okay dictionary mana...I need it for my tuisyen class.
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...