Thursday, August 10, 2017

Macam mana nak follow blog ni?

 
Hi semua.. Tergerak nak buat post macam mana nak follow blog Anisa Anuar official ni, lepas ada yang tanya macam mana nak follow. Awak...nanti ikut ea step ni..
 
Mula-mula, cari icon ni kat tepi kiri blog. Dah jumpa, click taw.
 
 
lepas tu, scroll ke bawah sampai nampak follower button. Click la kat situ.
 
 
Mungkin template macam ni kot, jadi tak user friendly sikit..
but it's okay sikit punya hal je ni.
Ehh, kita tak paksa taw nak follow.
Bagi guide je ni dan post ni akan tertakluk pada terma dan syarat.
Hehehe maknanya kalau selagi guna template ni la.
button ni memang akan sentiasa attach kan..
 
Terima kasih taw follow Anisa Anuar official blog.
Pegang pada niat - untuk beri manfaat kepada ramai orang dengan guna blog.
Tak nak bab aib, gossip. Lebih fokus untuk saham akhirat.
Andai kata esok adalah hari terakhir untuk ku.
 
 
Post a Comment

Top 5 : Kenapa best online shopping?

Sekarang ini sudah tidak asing lagi untuk online shopping. Tak kira umur, jantina mahupun kawasan kita, semua orang boleh online shopping...