Monday, July 10, 2017

Segmen Blogwalking Raya 2017 Mialiana.com

klik sini untuk join
 
 
Assalamualaikum dan salam Aidilfitri semua..
Raya kan sebulan, jadi kira valid lagi ni.
Okay kali ni Nisa join segmen ni, dah lama follow Kak Mialiana ni.
Jadi korang pun feel free to join ea..
nanti dah ada full complete list, Nisa pun nak tumpang blogwalking ea kak..
 
Terima kasih sebab organize segmen ni.
Pada yang singgah blog Nisa ni, jemput la ea.. datang beraya kat blog ni..
hidangan ketupat rendang tu, tak ada la...
tapi hidangan post-post yang Nisa ada ni, boleh la ea..
Salam ukhwah pada yang baru kenal..nanti hai-hai dengan Nisa taw..
Nisa ni tak makan orang haih, makan nasi aje..
 
 

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...