Tuesday, October 28, 2014

Reality check : 7 things that middle class can't afford


Let me share something with you. It's an ugly truth about how are we managing ourselves financially. Most of us do realize it but do nothing to deal with it.

1. Vacation

2. New vehicle

3. To pay off debt

4. Emergency saving

5. Retirement saving

6. Medical care

7. Dental work

Wednesday, October 15, 2014

Bebelan tuan blog: Lama tak update


Hey semua. Assalamualaikum dan selamat sejahtera semuanya... Hope semua sihat dan dalam keadaan Baik..okay dah lama tak buat bebelan Kat blog ni. Lama sangat rasanya tak update blog. Dengan izin-Nya, saya akan terus dengan blog. Kepada yang setia baca blog ni,terima kasih sangat-sangat. Nanti kalau Ada kesempatan jumpa kat luar,tegur aje..boleh makan-makan ke..heee~~

Agak la busy kebelakangan Ini. Manage masa dan mungkin akan teruskan dengan bebelan ini. Ohh,lately contact balik kawan-kawan lama yang ada nombor Kat phone, Facebook..tanyakan khabar. Percaya tak dalam 1000++ kawan, a few je yang betul-betul kenal. Buat malu kawan je kat laman sosial, simpan je nombor tapi tak pernah contact.

Okay LA,jaga diri baik-baiknya semua. Jumpa lagi..bye~~~

Dari tuan blog,

Anisa Anuar

Ibu Maira's Dairy : Mainannya dimana-mana

Hi semua. Cerita kali ni Nisa nak cerita pasal mainan Maira yang ada dimana-mana je. Depan TV, bilik tidur, bilik mandi pun kadang-kadang a...

Cerita Panas Blog Minggu Ini